1. Home>
  2. Inspirasjon>

Våre guider, whitepapers og e-bøker

Frau sitzt in einem Stuhl und arbeitet an Abwesenheitsmanagement

Få inspirasjon og innsikt innen HR og Lønn.

Les også våre blogger
Frau sitzt in einem Stuhl und arbeitet an Abwesenheitsmanagement

Last ned inspirasjon innen HR og Lønn

Guide Perfect Match HR

Finn din perfekte match innen digital HR-teknologi

tirsdag 8. august 2023

Ny teknologi endrer måten vi jobber på og introduserer en virvelvind av muligheter og utfordringer. Selv om hver organisasjon er på sin egen unike digitale reise, har vi alle en ting til felles: Når det gjelder HR-teknologi, må vi finne en “perfect match” for å møte behovene til både ansatte, ledere, selskapet og HR.

Last ned guide
Ebook: Top 10 HR-utfordringer i 2022

Ebook: Top 10 HR-utfordringer i 2022

fredag 4. mars 2022

Vi har spurt nesten 3000 europeiske selskaper hva deres største HR-utfordringer er og har listet opp de 10 største i en ebook.

Last ned e-bok
Tropical beach

Gratis Guide: Ferieregler – enkelt forklart!

onsdag 19. april 2023

Vi får mange spørsmål hvert år om feriepenger og ferieregler. Her har vi samlet svarene på de vanligste spørsmålene i en guide til deg: Ferieregler – enkelt forklart!

Last ned guide
Gratis Guide: HR-grepene som kan redusere sykefraværet

Gratis Guide: HR-grepene som kan redusere sykefraværet

onsdag 5. mai 2021

Bedrifter kan spare store summer ved å forebygge sykefravær. De to største årsakene til sykefravær i Norge er muskel- og leddsmerter og psykiske- og stressrelaterte lidelser.

Last ned guide
Woman relaxed at desk

Guide: HR og digitalisering

onsdag 24. november 2021

HR involveres ofte sent i diskusjonene om selskapets digitale utvikling. Hvorfor er det slik? Studier viser at HR-sjefer har lavest digital innsikt sammenlignet med andre lederstillinger. Nøkkelen til løsningen er å flytte fokus fra IT-verktøyene og over på atferdsendringen og nye behov, som digitalisering i praksis handler om. Da kan HR agere mer proaktivt i det viktige endringsarbeidet.

Last ned guide
HR må jobbe smartere – ikke hardere

HR må jobbe smartere – ikke hardere

mandag 20. desember 2021

Vi har snakket om digitalisering, bærekraftige organisasjoner og fleksible arbeidsplasser i flere år. Men de siste årene har endringene vært raske og nye utfordringer har dukket opp. Dette legger mye press på HR. Vi ser at de bedriftene som velger å jobbe hardt i stedet for å jobbe smart, får ansatte som har det dårligere og blir mindre produktive.

Last ned e-bok
Woman on laptop

Hva kan du tjene på å investere i et nytt HR- eller lønnssystem?

torsdag 22. juni 2023

Ditt gamle lønnssystem koster antagelig mer enn du tror. Mange bruker de samme utdaterte løsningene og prosessene gjennom mange år, uten å være klar over hva dette koster. Derfor er det viktig å kunne identifisere de faktiske kostnadene du har relatert til Lønns- og HR-systemer.

Last ned guide
To do list

7 ting du bør du tenke på før du investerer i et nytt lønnssystem

fredag 11. august 2023

Våre lønnseksperter har her samlet 7 råd til deg som skal begynne å se deg om etter en ny løsning for lønn. Har du hatt ditt lønnssystem i en del år, og kjører du fortsatt lønn på akkurat lik måte nå som for noen år siden? Da kan det være på tide å se seg om etter en ny og mer moderne løsning.

Last ned guide
Guide ”6 tips for en vellykket lønnsoutsourcing”

Guide: 6 tips for en vellykket lønnsoutsourcing

onsdag 8. mars 2023

Det er ikke åpenbart at outsourcing av lønnsadministrasjon vil lykkes. Nøkkelen til vellykket outsourcing av lønn ligger i stor grad hos kunden, og derfor har vi satt sammen 6 tips for å hjelpe deg med å lykkes med outsourcing av lønnsadministrasjon.

Last ned guide
Stack of binders

HR Guide | 6 faresignaler som viser at det er på tide å digitalisere lønnsadministrasjonen

tirsdag 23. november 2021

Som HR-leder forventes det at du tar ansvar for bedriftens digitaliseringsarbeid.

Last ned guide
People discussing

Gratis eBook: Lønnspesialistens guide til «No Bad Days»

fredag 30. oktober 2020

Tid er ofte en mangelvare i lønnspesialistens hverdag. De største tidstyvene er manuelle registreringer og overvåking av f.eks. sykefravær, permisjoner, med mer. For ikke å nevne feilregistrert informasjon fra ansatte.

Last ned e-bok
Man with glasses

CFO Guide | 6 faresignaler som viser at det er på tide å digitalisere lønnsadministrasjonen

tirsdag 23. november 2021

Som leder forventes det at du tar ansvar for bedriftens digitaliseringsarbeid. Stadig flere CFOs innser at de må gjøre økonomifunksjonen mer robust. På grunn av digitaliseringen må du finne løsningen som er mest mulig kostnadseffektiv og som samtidig sikrer at økonomifunksjonen fungerer optimalt.

Last ned guide
Illustratie payroll

Rapport | Payroll Proficiency Index

torsdag 13. april 2023

Lønnskompetanseindeks i Norge

Denne omfattende rapporten, PPI (Payroll Proficiency Index), viser bekymringsområdene til toppledelsen og de daglige utfordringene lønnsmedarbeidere har. Rapporten vår gir et faktabasert syn på hvordan ulike interessenter innen lønn i Norge møter dagens utfordringer, og hvordan de fremtidssikrer bedriftene sine ved å omfavne teknologi, partnerskap og lønnstransformasjon.

Last ned rapport
Outsourcing av lønn: Hvorfor nå, og hvordan du skal lykkes

Outsourcing av lønn: Hvorfor nå, og hvordan du skal lykkes

onsdag 12. januar 2022

En stor del av å jobbe smartere er å vite når du skal stole på andre og når du skal vise frem dine egne styrker.

Last ned e-bok
Workforce management

Workforce Management med WOW-faktor

søndag 19. februar 2023

Hva er det viktigste du må tenke på for at Workforce Management-løsningen din skal bli fremtidssikker? Hvordan vil du imøtekomme de skiftende kravene til en hybrid arbeidsstyrke? Hva er det en WOW HR-løsning leverer bedre enn de andre? Vi svarer på alle disse spørsmålene i e-boken vår. Vi skisserer stegene som fremoverlente HR-fagfolk bør ta for å lykkes med en vellykket, strategisk oppgradering.

Last ned guide