1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. HR-system for nytenkende bedrifter>

SAP SuccessFactors - HR-systemet for store selskaper

Glad mann

Endringene i HR omfatter ikke bare mennesker og prosesser, men også teknologien som støtter dem. I SAP SuccessFactors finner du teknologien for å lykkes med HR-arbeidet i globale eller større organisasjoner og selskaper.

Book møte
Glad mann

Fordeler for din organisasjon med SAP SuccessFactors

Employeur attrayantØk de ansattes tillit

Innovative mobile apper – den perfekte oppskriften for en førsteklasses arbeidsgiver.

check ikonEksperter

Teamet vårt med mer enn 450 interne SAP-eksperter sikrer omfattende støtte og banebrytende fleksibilitet.

Lönetjänster iconKostnadseffektivt

Hold budsjettet med rask levering av teknisk støtte fra én og samme leverandør.

Automatisering ikonGode integrasjoner

Treff datadrevne beslutninger ved å koble sammen lønnsdataene med HR- og forretningsdata.

brushSkreddersydde løsninger

Vi kan integrere HR-løsningene våre fullt ut med de nåværende løsningene dine og legge til støtte der det trengs.

SAP

Solid SAP SuccessFactors erfaring

Adessa er en del av SD Worx og de er våre eksperter på SAP SuccessFactors. Adessa sine SAP konsulenter kan hjelpe deg med alt fra design, implementering, støtte og håndtering av SAP HCM & SuccessFactors Employee Central (EC) og Employee Central Payroll (ECP). 

De har over 250 fornøyde SAP-kunder og ca. 600 000 brukere. Med oppmerksomheten rettet mot brukerens opplevelse og effektive HR-prosesser utformes en skreddersydd løsning som passer akkurat dine behov, og som deretter støttes av en pålitelig forretningscase.  

  Les mer om Adessa
  SAP leveransemodeller

  Fleksible leveringsmodeller

  Uansett om du håndterer lønn i SAP (EC eller HCM) eller kobler SAP SuccessFactors til SD Worx sine norske eller nordiske lønnssystemer, tar vi vare på deg og dine behov. De lokale lønnsekspertene våre tilbyr både lønnstjenester og rådgivning og avansert skybasert lønnssystem. Velg hvilken servicemodell som passer best for deg, fra leveranse av lokalt lønnssystem, globale Managed Payroll Services og full outsourcing av lønn.

   SAP Adessa

   Stjernen i SuccessFactors

   Få størst verdi med en gang med Adessa Simplified_HR, stjernen i SuccessFactors! Denne førsteklasses løsningen kombinerer bransjeerfaring, dyptgående ekspertise og sterkt fokus på kundesuksess for å skape merverdi på kort tid. Adessa Simplified_HR leveres som en tjeneste i en enkel og omfattende abonnementsmodell, som gjør SuccessFactors tilgjengelig også for mellomstore organisasjoner – uten at det er nødvendig å tenke på kapitalinvesteringer.

    SAP SuccessFactors Employee Central

    Er du på jakt etter en mobilvennlig, brukerfokusert og lokalisert HRIS som grunnlag for selskapet ditt? Da er SAP SuccessFactors Employee Central helt riktig for deg! Med denne banebrytende løsningen kan dine ansatte dra nytte av smidige og konsekvente prosesser på tvers av ulike HR-domener. Prosjektstrategien vår tilbyr forutsigbar implementering, samtidig som fleksibiliteten og friheten blir størst mulig.

     Man with a bike

     Adessa ProCare

     Adessa ProCare er en effektiv og fleksibel SaaS-støttemodell som er laget for å gi progressivt vedlikehold, hendelseshåndtering, langsiktige, bærekraftige løsninger og rask problemhåndtering. Vi har et erfarent team med lokale og globale konsulenter som gir teknisk støtte og HR-støtte, slik at du får utnyttet SAP SuccessFacors-investeringen til fulle. Dessuten vil du alltid være oppdatert på de siste nyhetene og innovative HR-trendene.

      CTA Johan

      Vil du snakke HR?

      Finn en tid som passer i kalenderen for en uforpliktende prat eller demo på våre løsninger.

       Book demo