1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. HR-system>

Globale HR-prosesser med SAP SuccessFactors

For deg som har en internasjonal og/eller kompleks bedriftsstruktur, finnes det en one-stop-shop for hele HR-økosystemet: SD Worx SAP Solutions. I SAP SuccessFactors finner du teknologien for å lykkes med HR-arbeidet i globale eller større organisasjoner og selskaper.

Book møte
Glad mann

Solid SAP SuccessFactors erfaring

Hvorfor SD Worx?

SD Worx har vært SAP Expert-partner, det høyeste nivået av partnerskap, i mange år. Vi har lang erfaring med selskaper som trenger å transformere virksomheten sin ved hjelp av skybaserte digitale løsninger.

 • Rundt 20 års partnerskap med SAP.
 • En ren aktør innen HR, lønn og tidsstyring og tilbyr komplette HR-løsninger.
 • Lokal erfaring med global rekkevidde - hjelper deg med å skape enkelhet og effektivitet gjennom en løsning som kan administrere hele den globale organisasjonen.
 • +600 kunder

+850 konsulenter over hele Europa som er eksperter innen:

 • HCM
 • SAP SuccessFactors
 • Workforce management programvare
 • UKG
 • Service Now
 • Integrasjoner

  Hva vi tilbyr

  Vi er eksperter på SAP SuccessFactors

  Strategi:
  Basert på organisasjonens mål og prosesser hjelper vi deg med å velge de løsningene som passer dine transformasjonsmål. Vi tar frem en roadmap og anbefalinger for en robust og fremtidssikker IT-arkitektur for HR.

  Implementering:
  Du som kunde er alltid i fokus, og din suksess er vårt ledende prinsipp. Takket være vår ekspertise og velprøvde metoder sørger vi for at prosjektene tar hensyn til helheten din. Implementeringen er basert på smidige prinsipper og tar hensyn til alle produktene som skal implementeres.

  Støtte og vedlikehold:
  Fra grunnleggende systemstøtte til strategisk rådgivning tilbyr vi en effektiv, transparent og fleksibel tilnærming tilpasset dine behov.

  Outsourcing av lønnsadministrasjon:
  Med 75 års erfaring innen europeisk lønnsadministrasjon tilbyr vi en komplett løsning for å hjelpe lokale og globale organisasjoner med deres behov, basert på den plattformen som passer best for kunden.

   Ontslaggesprek: tips & valkuilen

   Fleksible leveringsmodeller

   Uansett om du håndterer lønn i SAP (EC eller HCM) eller kobler HR-systemet SAP SuccessFactors til et lokalt lønnssystem som SD Worx Lønn eller globale outsourcingstjenester, tar vi vare på deg og dine behov. Velg hvilken servicemodell som passer best for deg, fra leveranse av lokalt lønnssystem, globale Managed Payroll Services og full outsourcing av lønn.

    La oss snakke HR-system

    Få en gjennomgang av mulighetene innen HR- eller timesystem. Book en 30 minutters uforpliktende online demo og finn ut om en av våre løsninger er en match for ditt selskap. 

    Book tid i kalenderen
    CTA Johan