1. Home>
  2. Om oss>
  3. Nyheter & Presse>
Spark and lady

Aditro + SD Worx

Glad og stolt over å være en del av SD Worx!

Aditro er glad over å være et nytt medlem av SD Worx-familien. SD Worx er en ledende leverandør av lønns- og HR-tjenester i Europa som sysselsetter 5.300 mennesker i 18 land og betjener kunder i 150 land over hele verden.

Den kundesentrerte misjonen til SD Worx…

«We spark success at the heart of your business, so you and your people can thrive»

…passer godt med vår egen bedriftskultur og våre verdier her i Aditro. På toppen av det tror vi begge fast på at vi kan oppnå mer sammen enn alene for kundene våre.

Les også: FAQ for kunder

Kunden først

Alt vi gjør handler om våre kunder, både nåværende og fremtidige. Du som kunde, og dine ansatte, vil ha stor nytte av vår sammenslåing med SD Worx. Ved å gå sammen med en solid leder innen HR og lønn som SD Worx, vil vi kraftig forbedre våre ressurser innen blant annet programvareutvikling, både på LønnssystemHR-system og andre personalsystemer.

Takket være den store porteføljen av HR- og personalløsninger SD Worx tilbyr, utvider vi selvfølgelig også ekspertisen og tilbudet til deg som kunde betraktelig, slik at vi kan møte og overgå dine forventninger gjennom hele dine ansattes livssyklus. Som et resultat vil vi tilby en enda bedre medarbeideropplevelse og flere mobile verktøy og selvbetjeningsalternativer – på jobb, hjemme eller på farten.

SAP SuccessFactors & Workday

Sist, men ikke minst, i tillegg til å være en Workday partner kan vi nå også tilby implementering og tjenester på SAP SuccessFactors til våre nordiske kunder. Dette er gode nyheter for deg som ønsker å transformere driften gjennom skybasert og digital HR.

Internasjonal forsterkning

Å være en del av en stor, internasjonal organisasjon åpner også for et voksende kontornettverk i 18 land, hovedsakelig i Europa. Ved siden av våre egne markeder i Sverige, Finland og Norge, har vi også fordeler av sterkt fotfeste i Belgia (HQ), Østerrike, Danmark , Estland, Frankrike, Tyskland, Irland, Luxembourg, Mauritius, Nederland, Polen, Portugal, Spania, Sveits og Storbritannia. Denne utvidede rekkevidden, kombinert med SD Worx Global Payroll Network dekning i 150 land, gjør at vi kan betjene internasjonale kunder optimalt.

Les også: FAQ for kunder

Aditro blir SD Worx

I løpet av 2022 vil Aditro som navn, logo og brand bli erstattet av SD Worx, så følg med og hold øye med SD Worx i Norden. Mer informasjon om SD Worx finner du på deres hjemmeside, www.sdworx.com.

Se den originale pressemeldingen om oppkjøpet her.

Les også: FAQ for kunder

    SD Worx – 75 års erfaring med HR og lønnsstyring

    Hvor kommer navnet SD Worx fra, hva står de for og hvem er de? Få med deg litt av historien som strekker seg helt tilbake til etterkrigstidens Belgia i 1945.

      Les mer om historien