1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. Våre løsninger for håndtering av lønn>
 4. Lønnsintegrasjoner>

Workday integrasjon

Spar tid og øk effektiviteten ved å integrere din globale lønn med det ledene HCM-systemet Workday. Ved å skape en friksjonsfri dataflyt mellom land kan du maksimere investeringen din og vokse globalt. 

Book demo
SD Worx and Workday-certified multi-country payroll integration

Skybasert lønnsprogramvare for effektive lønnsprosesser

SD Worx har vært partner med Workday Global Payroll Cloud (GPC) siden 2014. Dette programmet sertifiserer våre partnere som tilbyr integrasjoner med Workday HCM. Ved å samarbeide med oss kan du regne med 75 års lønnskompetanse og lang erfaring med Workday.

Sammen med Workday lover vi å forenkle lønnsintegrasjonen din og samtidig forbedre brukeropplevelsen. Vi tilbyr sertifisert Workday-integrasjon for både nasjonale og internasjonale kunder, noe som hjelper dem med å distribuere Workday-integrasjonssystemer og kart som følger Workday-standarder og beste praksis.

Vi sikrer at utvekslingen og synkroniseringen av data mellom Workday og SD Worx-lønnsløsninger er enkel og friksjonsfri, noe som reduserer arbeidsbelastningen og gir HR- og økonomiavdelingen mulighet til å fokusere på andre verdiskapende aktiviteter.

  Hva tilbyr vi?

  UK-securitySikkerhet

  Sikker og effektiv overføring av personaldata til SD Worx’ lønnstjenester.

  CalendarAutomatisering

  Automatisert lønnsintegrasjon basert på datadrevne Workday-hendelser.

  +70,000 customersPersonlig tilpasning

  Inkluderer Workday og SD Worx beste praksis som er skreddersydd for landsspesifikke lønnskrav.

  SD Worx Core HRFlere land

  Et funksjonelt språk i flere land.

  docSertifisering

  Fullstendig dokumentasjon og grundig testet, sertifisert Workday-integrasjon.

  Hvordan fungerer Workday-integrasjon?

  Workday eksporterer personaldata til SD Worx-løsninger for visning og rapportering. SD Worx bygger, vedlikeholder og oppdaterer disse toveis integrasjonene. Med denne løsningen får organisasjoner en omfattende oversikt over de globale arbeidsutgiftene samt rapporterings- og analysemuligheter for lønnsopplysninger i én enkelt løsning. 

   Fordeler for din organisasjon

   • Spar tid og reduser installasjons- og vedlikeholdskostnadene ved å lette integrasjonsbyrden og forenkle kompleksiteten. 
   • Øk verdien av din globale HRIS-investering med effektive prosesser og friksjonsfri integrasjon. 
   • Unngå bryet med å holde integrasjoner oppdatert, våre foranderlige lønnsintegrasjoner inkorporerer automatisk Workday-innovasjoner og lokale lovendringer. 
   • Stol på en kraftig kombinasjon av global integrasjon og lokal ekspertise. 
    aider
    – Vi ønsker til enhver tid å ha de beste og mest effektive systemene for våre ansatte. Det gjør at vi kan konkurrere om de beste ressursene, og levere de beste tjenestene. Med SD Worx er vi trygg på at Aider er konkurransedyktige i en bransje i stor utvikling – og attraktive for nye medarbeidere.
    aider
    Bjørnar Fjeld, Gründer og leder for IT og tech, AIDER
    Les kundecase