1. Home>
 2. Inspirasjon>
 3. HRM>

Vår nye merkevare - SD Worx` brand story

Det var ikke bare navnet som ble endret da Aditro ble en del av SD Worx familien. Hele merkevaren måtte byttes ut til det nye selskapets former. Her kan du se og lese mer om vår nye visuelle profil.

Spark
Our vision

   

   

  Vårt formål og verdien vi ønsker å tilføre kunder

   Løsninger gjennom hele medarbeidernes livssyklus

   Våre løsninger inspirerer til resultater, matcher folk til jobbene de er ment for, hjelper dem med å lære og vokse, og belønner dem på riktig måte. Løsningene gir dem tid og verktøy til å fokusere på arbeidet de elsker, og det gjør arbeidslivet til et godt sted å være.

   SD Worx leverer tjenester gjennom fire kjernefunksjoner: programvare, outsourcing, rådgivning og datadrevet innsikt. Kundene våre får gode verktøy og tjenester innen Lønn & HR slik at de kan veilede, belønne og utvikle sine ansatte.

   Les også: SD Worx sin historie

     Lady and child

      Vårt kundeløfte: «To be a spark»

      Vi lover å bidra. Du er vår viktigste oppgave. Vi lytter og setter oss i dine sko, slik at vi virkelig forstår målene dine og kan hjelpe deg med å trives.

      Engasjement driver oss fremover. Vi tar eierskap til arbeidet vårt. Vi er dedikerte til å levere resultater. Vi tør å sette grenser og holde det vi lover.

      Veien er åpen. Vi våger å se på ting fra et annet perspektiv. For oss er læring og innovasjon noe av det viktigste vi gjør, og det inspirerer oss til å alltid sprenge grenser og sette deg først.

      Vi tror på hverandre. Vi stoler på oss selv, på teamet og på deg. Vi leter etter løsninger sammen.

      En for alle. Alle for en. Selv om vi er fysisk fra hverandre, opptrer vi som en. Vi deler vår kunnskap og feirer våre forskjeller.

      Vi er alle en del av SD Worx-familien!

        

        

        

       Vår «spark»

       Vår «spark» symboliserer hvordan vi inspirerer våre kunders work-life-balanse, inspirasjonen er tatt fra fyrverkerier. Det ser du på mange av bildene våre, hvor gnisten spiller en fremtredende rolle. Vi vil at den skal gi energi, og bruker livlige farger, åpen design og mye hvitt. Vår «spark» gjør også logoen vår levende! Tre fargerike striper beveger seg oppover og lyser opp himmelen som fyrverkeri.

       Vi bringer suksess til hjertet av kundens virksomhet. Vi setter ting i gang, gir energi og skaper engasjement.

       Den lyse bakgrunnen lar oss sette inn den grafiske enheten bak motivet og tilføre gnisten til livet/arbeidet deres. Det knytter både bildet og budskapet nærmere merkevaren vår.

        sparks

         fargepalett

           

           

          Fargene

          Vi holder oss til et enkelt, men likevel sterkt fargevalg. Rødt, gult, lilla og oransje. Disse fargene representerer SD Worx-merket og vil gjøre oss gjenkjennelige i alle kanaler. Den primære fargepaletten støttes av forskjellige nyanser av grått og mye hvitt.

            

            

           Fargebalanse

           Vi vil at merkevaren vår skal skille seg ut ved å bruke en balansert blanding av fargene våre, i kombinasjon med mye hvitt.

            Navnet SD Worx

            heart

            Hva står SD Worx for?

            torsdag 9. desember 2021

            Visste du at SD Worx har over 75 års erfaring med lønnshåndtering og HR? Det hele begynte i 1945, da andre verdenskrig tok slutt. «I den kaotiske tiden ropte den belgiske regjeringen på hjelp og arbeidsgiverorganisasjoner svarte. Dermed ble SD Worx født.»

            Les mer om historien bak navnet SD Worx her.
            Norsk logo

                                Logo

             Logoen vår består av to elementer: symbolet vårt og bedriftsnavnet vårt. Vi har også en logo med slagord.

             Våre merkevare- og produktlogoer er tydelige, virkningsfulle og gjenkjennelige. De har alle har vår livlige fargepalett med designvariasjoner.

              Logo med slagord

               Kvinne med telefon

               Våre løsninger

               Det finns en enormt strategisk verdi i effektiv HR og med våre skreddersydde og skalerbare løsninger kan du ta en del av den verdien. Vi har i over 75 år hjulpet selskaper med å ta vare på sine ansatte. Så uansett om du trenger lønnstjenester, lønnssystem, personalsystem, HRM-system, løsninger for talent management eller rekrutteringssystem får din organisasjon den støtte du trenger.

               Vi har spesialisert oss på Lønn & HRM. La oss hjelpe deg til en moderne løsning! 

                

               Se mer av hva vi kan tilby deg og din bedrift