1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. HR-system>

Fravær og avviksrapportering

Å holde oversikt over fravær og forespørsler om avspasering kan være tøft for HR- og lønnsavdelingen. Vår programvare for fraværshåndtering er skreddersydd til organisasjonens behov. Med SD Worx' løsning kan dine ansatte håndtere fraværsrapporteringen selv, og HR- og lønnsavdelingen kan håndtere fravær på en mer effektiv måte. Vi kan hjelpe deg slik at du slipper å gjøre gjentatte oppføringer, vi sørger for at unøyaktigheter i lønnen elimineres og at du kan unngå ekstraarbeid forårsaket av at fravær ikke blir registrert.

Book demo
Løsning for fravær og avviksrapportering
Expence håndtering

Automatisert fraværshåndtering styrker ansatte

Med vår programvare for fraværs- og avvikshåndtering kan ansatte enkelt utføre fraværsrapporteringen og avviksrapporteringen selv med noen få klikk. Vår fraværshåndteringsprogramvare lar dine ansatte raskt og enkelt utføre oppgaver som å sjekke retten til ferie og sende inn feriesøknaden din uten å måtte snakke med HR.

  Verktøy lønn

  Smartere ferieplanlegging

  Fraværshåndteringsplattformen gir hver ansatt tilgang til kollegenes feriekalendere. De får en enkel oversikt over teamets planlagte ferier, slik at de kan planlegge sin egen ferie. Etter at arbeidstakeren har sendt inn en forespørsel om godkjenning, endres feriesaldoen slik at den nye permisjonen umiddelbart regnskapsføres.

   Rekruttering

   Automatisert prosess og søknad om permisjon

   Så snart den ansattes forespørsel om permisjon er sendt, mottar lederen et varsel om å godkjenne det. De kan raskt sjekke teamets kalender før de godkjenner permisjonen. Når godkjenningen er sendt, registreres informasjonen om fravær automatisk i lønnsavdelingen slik at den er effektiv og nøyaktig.

    CTA Johan

    Vil du snakke HR?

    Finn en tid som passer i kalenderen for en uforpliktende prat eller demo på våre løsninger.

     Book demo

     HR-systemer som gjør jobben enklere

     People icon

     Hjertet i ditt HR-system

     → HR master
     Transparence et aperçu

     Rapporter og analyser din HR-data

     → Analytics
     Expenses

     Reiseregning og utlegg

     → Expense