1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. Workforce Management og timeregistrering>

Smart programvare for oppgavebehandling

Ved å registrere nøyaktig hvor mye tid som brukes på hver oppgave for hver kunde eller på et prosjekt, får du en klar oversikt over virksomheten din. Samtidig får du et bilde av hvordan de ansattes tid brukes effektivt. Vi tilbyr en aktivitets- og oppgavehåndteringsløsning som muliggjør automatisk fordeling av personalkostnader, slik at du kan spore verdien av ulike oppgaver og øke effektiviteten.

Book demo
Intuitive task management software | SD Worx
Kvinna ipad

Øk effektiviteten med oppgavebehandling

Er du sikker på at du vet hva dine ansatte jobber med hver dag og hvor lenge? Det kan overraske noen organisasjoner å oppleve at de ansattes tid ikke er jevnt fordelt mellom kundene, eller at mesteparten av tiden deres blir brukt på mindre lønnsomme prosjekter eller administrative oppgaver.

Med vår programvare for oppgavehåndtering får du en klar oversikt over hvor mye tid som brukes på individuelle oppgaver fordelt på hver ansatt. Verktøyet lar ansatte oppdage hvor tiden går tapt og oppfordrer dem til å være mer effektive og produktive. Ved å bruke programvare for arbeidsledelse sikrer du også at all overtid beregnes riktig og automatisk overføres til lønnsavdelingen.

  Vi tilbyr

  check ikonIntuitiv programvare

  Intuitiv, brukervennlig programvare for oppgavebehandling, tidsregistrering og planlegging.

  Powerful payroll reportsAutomatisert rapportering

  Automatisert avansert rapportering, inkludert kostnads- og prisberegninger.

  Integration HRIntegrasjonsklar

  Problemfri integrasjon med HR-, lønns- eller økonomisystemer.

  iconVerdifull innsikt

  Få bedre innsikt i arbeidstimer per oppgave, kunde og ordre og alle relaterte kostnader.

  La oss snakke HR-system

  Få en gjennomgang av mulighetene innen HR- eller timesystem. Book en 30 minutters uforpliktende online demo og finn ut om en av våre løsninger er en match for ditt selskap. 

  Book tid i kalenderen
  Bilde av Christine Engebretsen