1. Home>
  2. Event og Webinar>

Kurs

Velkommen til kurs i 2024! Hvis du ønsker å lese mer om et kurs eller melde deg på, klikk på det aktuelle kurset. Legg merke til at noen kurs går over 2 dager. 

Er det noe du lurer på så titt gjerne på vår artikkel, ofte stilte spørsmål eller ta kontakt med oss på mail, kurs.no@sdworx.com.

Listen vil etterhvert bli utvidet med flere kurs og muligheter til kompetanseheving. I år tilbyr vi også egne webinar for SD Worx HR. Her skal vi presentere den nye versjonen av lønnsrevisjon, samt holde egne nyhetswebinar utover året.

Kvinnor pratar

SD Worx Lønn kurs 2024:

07.02 - 08.02: SD Worx Lønn - Grunnkurs

06.03: SD Worx Lønn Automatisering - Utnytter du mulighetene fullt ut?

04.04: SD Worx Lønn - Ny fraværsmodul

17.04 - 18.04: SD Worx Lønn - Grunnkurs

07.05: SD Worx Lønn Automatisering - Utnytter du mulighetene fullt ut?

15.05: SD Worx Lønn - Feriepenger

 

SD Worx Lønn webinar (gratis)

Annenhver mandag (i partallsuker) kl.15 inviterer vi til en gjennomgang av nyheter og endringer i siste versjonsoppdatering av SD Worx Lønn. Hvis ny release inneholder få endringer, benytter vi anledningen til å snakke om andre aktuelle temaer som vi tenker er nyttig for alle våre lønnskunder.

Klikk her for å melde deg på.

NB: Du vil ikke motta egen kalenderinvitasjon til webinarene. Når du melder deg på serien vil du få en bekreftelsesepost. I tillegg vil det sendes en påminnelse fredagen før hvert webinar. Benytt linker i disse epostene for å logge på webinaret, og/eller lagre til din kalender.

 

SD Worx HR webinar (gratis)

23.01: Webinar SD Worx - Salary Review

30.01: Webinar SD Worx HR Nyheter

30.04: Webinar SD Worx HR Nyheter

24.09: Webinar SD Worx HR Nyheter

10.12: Webinar SD Worx HR Nyheter

 

SD Worx Expense (gratis)

Lurer du på noe vedrørende Expense? Vi har nå publisert en serie med korte videoer der vi gjennomgår ofte stilte spørsmål. Disse finner du under Artikler > SD Worx HR > Webinars > Expense i kundeportalen.