1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. Våre løsninger for håndtering av lønn>
 4. Internasjonal lønn>

GRO – global lønnsadministrasjon for din internasjonale ekspansjon

 

Ekspanderer bedriften din på tvers av landegrensene? Eller ønsker du å ansette talenter i utlandet? Internasjonal lønnsutbetaling byr på noen utfordringer, for eksempel å overholde lokale lover og sikre feilfri internasjonal lønnsadministrasjon. Med SD Worx GRO, våre globale lønnstjenester for små og mellomstore bedrifter, dekker vi alle dine behov: ekspertrådgivning, sikker internasjonal lønnsadministrasjon og en brukervennlig lønnsplattform.

 

Bestill et møte
Global payroll services for your international expansion

Få orden på lønningslistene dine på kort tid

Legal
100% samsvar

La våre lokale eksperter veilede deg gjennom komplekse lokale regler. På den måten oppfyller du samsvarskravene i landet der du har ansatte, og unngår bøter.

Success
0% feil

Gi deg selv ro i sjelen ved å implementere smidig og nøyaktig internasjonal lønnsadministrasjon. Du får en konsekvent og sikker måte å jobbe på på tvers av land. Våre eksperter hjelper deg.

Time Management
15% mindre tidsbruk

En felles plattform for sporing av din globale lønn og daglige problemer betyr økt effektivitet. Du sparer tid som du kan bruke på andre ting. Ifølge våre beregninger sparer du 15 % av tiden din!

Money
100% transparent

Reduser skjulte kostnader med en enhetlig GRO-pakke for alle land. GRO er kvalitetssikret, og du får tilgang til ekspertrådgivning. Alt i én kontrakt.

Start din globale ekspansjon med skreddersydd lønnsstøtte

All your global payroll needs covered

Alt du trenger for din globale lønningsliste

Uansett hvor du er og hvor du skal - stol på den lokale ekspertisen til våre sertifiserte lønnseksperter. Med lokal tilstedeværelse i 150 land kjenner våre lønnstjenester ingen grenser. Du kan vokse raskt internasjonalt med konsekvente lønnsprosesser når hele teamets lønn utbetales nøyaktig og i tide.

  In every new market you’re entering

  Hvert marked du går inn på

  Skal du sende en eller flere ansatte til et nytt land? Ekspertene våre tar hensyn til lokale regler og sørger for at bedriften din er registrert hos de relevante myndighetene. I mellomtiden hjelper vi deg med kontrakter og alle viktige lønnsspørsmål i hvert land.

   Leave payroll to our people

   Ikke bare lønn

   Våre eksperter er klare til å svare på alle spørsmål og bekymringer du måtte ha om lønnsadministrasjon. Men det er ikke den eneste måten du kan dra nytte av vår kunnskap på. Ønsker du spesifikke råd om nasjonal arbeidsrett, tariffavtaler, trygdeordninger, personalpolitikk og mer? Vi viser deg hvordan: fra lønnsadministrasjon for utstasjonerte til sluttvederlag og fordelspakker.

    Teknologi som fungerer

    Vår digitale plattform er sikker og GDPR-kompatibel, og du kan organisere lønningene dine på en intuitiv måte. Du kan enkelt følge opp forespørsler, strukturere lønningene dine i kalenderen og mye mer - hvor som helst, når som helst. Verktøyene våre er tilgjengelige på alle enheter. Dette sikrer en sømløs opplevelse for daglig lønnsadministrasjon.

     Ofte stilte spørsmål om internasjonal lønn - en smakebit på vår ekspertise

     Hvordan kommer jeg i gang med internasjonal lønn?

     Begynn med å bygge et godt grunnlag for din internasjonale lønnsadministrasjon. Bestem deg for hvordan du vil samle inn HR-data fra alle landene der bedriften din driver virksomhet, og hvordan du vil koordinere HR-prosessene mellom landene. Gjør deg kjent med lokale arbeidslover og sørg for at du raskt registrerer deg som arbeidsgiver i alle relevante jurisdiksjoner. SD Worx kan hjelpe deg med dette.

     Må jeg opprette et lokalt selskap hvis jeg skal ansette i et annet land?

     Hvis du vil ansette arbeidstakere som bor og arbeider i et annet land, må du være registrert i det landet. SD Worx kan hjelpe deg med de nødvendige prosedyrene for å registrere bedriften din som utenlandsk arbeidsgiver. Det er ikke alltid nødvendig å ha et lokalt selskap, det avhenger av lover og regler i det aktuelle landet.

     Bør et lokalt kontor ha sin egen lønnsavdeling?

     Ikke nødvendigvis. De fleste små selskaper som tar sine første skritt mot internasjonal sysselsetting, har ikke lokale lønnsavdelinger i alle landene. For å få det til å fungere, kan du trygt henvende deg til en pålitelig lønnspartner som SD Worx for å få råd og hjelp til å sikre at den sentrale lønnsavdelingen din også kan håndtere lønn i andre land.

     Hvilke krav kan ulike land ha til lønnsadministrasjon?

     Det avhenger av hvilket land du skal ha ansatte i. Reglene for lønn avhenger av lokal arbeidslovgivning. Med vår Domestic Expertise Pack sparer vi deg for bryet med å tyde lokale regler og forskrifter i hvert land der du driver virksomhet. Den gir deg all den støtten du trenger for å komme inn på et nytt marked: fra generelle råd om nasjonal lovgivning og tariffavtaler til lønnsstøtte, for eksempel bestilling av lunsj eller utfylling av landspesifikke skjemaer. Kontakt oss for å ta i bruk Domestic Expertise Pack.

     Trenger jeg lokal programvare for HR og lønn?

     Når lønnsadministrasjonen består av noen få personer på noen få steder, trenger du ikke å jobbe med lokale HR- og lønnsprogrammer. Hos SD Worx gir vi deg en sentral plattform for å strukturere lønnsprosessen i hvert land og for å følge opp daglige spørsmål. Denne plattformen er integrert med våre lokale lønnssystemer for å sikre en automatisert dataflyt.

     Rekruttere internasjonalt på en enkel og smidig måte

      Vil du vokse internasjonalt? Ta kontakt med oss