1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. Våre løsninger for håndtering av lønn>
 4. Internasjonal lønn>

FLO, internasjonal HR- og lønnsintegrasjon

Å administrere internasjonale lønninger kan være utfordrende - spesielt når man har flere lønnsleverandører i forskjellige land. Det kan være vanskelig å holde alle lønnsdata oppdaterte og feilfrie. Velg SD Worx FLO i stedet. Spar tid og ressurser med én lønnspartner for hele Europa. Få virksomheten din til å vokse med integrert HR og lønn i våre internasjonale lønnsløsninger.

Få det til å flyte med FLO.

Book møte
International payroll and HR software integration

Sentraliser din internasjonale lønn og utnytt HCM-systemet ditt

Success
Styrk ditt HR-team

Optimaliser lønnsprosessene og sørg for at alle ansatte får riktig lønn til riktig tid i alle land. Unngå monoton manuell dataregistrering med risiko for feil, og reduser unødvendige lønnskjøringer.

Shield
Maksimal sikkerhet

Sørg for at alle data og filer lagres sikkert, og at tilgangsrettighetene er basert på behov. Flows er vår ISAE 3000-sertifiserte og GDPR-kompatible integrasjonsplattform.

Expertise
Rådgivning fra eksperter

Din lokale lønnskonsulent er din kontaktperson, og du har tilgang til deres ekspertise. De vil svare på spørsmålene dine og holde oversikt over alle reglene som stadig er i endring.

Analytics
Få innsikt

Få mest mulig ut av aggregerte HR- og lønnsdata i analyser og rapporter av høy kvalitet for global lønn.

Benefits
Konsekvent

Sørg for enhetlig tjenesteleveranse i alle land der du har virksomhet, og la HR-teamene samhandle gjennom en standardisert og intuitiv brukeropplevelse.

Lokal ekspertise, global styring, sømløs integrering

Managed Payroll Services

Outsourcing

Outsource lønn til våre eksperter som dekker de unike behovene til dine ansatte i hvert land. Enten det gjelder regelendringer eller kulturelle forskjeller og forventninger - de lokale lønnskonsulentene kan dette, og du kan stole på dem. De sørger for at lønnen utbetales korrekt i henhold til lokale regler ved hver lønnskjøring.  

  HCM- og lønnsintegrasjon

  SD Worx Flows er en moderne løsning for internasjonal lønnsadministrasjon. Ved å integrere din eksisterende HR-programvare - for eksempel SAP SuccessFactors eller Workday - med våre internasjonale lønnsløsninger, gjør denne plattformen det mulig for deg å utnytte kraften i automatisering samtidig som du maksimerer din nåværende HCM-investering. Hold oversikt over hele lønnsprosessen for hvert land på nettet døgnet rundt, og bli varslet hvis data mangler eller er feil.

   Real-time data dashboards and reports

   Data i sanntid i dashboard og rapporter

   Oppdag dashbord i SD Worx Flows der du enkelt kan analysere alle lønnsparametere i og på tvers av land, kostnadssteder og tidsperioder - fra overtidskostnader til fravær. Trenger du bredere rapporter som også inkluderer dine egne økonomiske data, salgsmål osv? Trekk ut de dataene du trenger fra SD Worx Flows, klare til bruk i dine egne dashbord.

    Integrated Workforce Management

    Integrert Workforce Management

    Men hvorfor stoppe der? Legg til Workforce Management i SD Worx Flows-plattformen for å raskt sette rett person til rett jobb - hver gang. Forbedre produktiviteten, spar tid og unngå feil med skybaserte verktøy som inkluderer lokal tid- og nærværsrapportering, personalplanlegging, oppgavehåndtering og få viktig innsikt i arbeidsstyrken din.

     Hvilken HCM-løsning har du?

     Workday Logo
     SAP SuccessFactors Logo

     Konsekvent lønnshåndtering i hele Europa

      Flyt med FLO