1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. Våre løsninger for håndtering av lønn>
 4. Internasjonal lønn>

PRO er din one-stop-shop for HR.

Å utvikle en virksomhet i utlandet er et spennende eventyr. Det er ikke like spennende at det medfører kompleksiteten ved å administrere ansatte og lønninger. Problemer med samsvar, feil dataregistrering eller lokal programvare som ikke samsvarer med hovedkontoret, er ikke bare frustrerende, de hindrer også veksten din. SD Worx PRO dekker alle dine behov: fullverdig HR-system, nøyaktig Workforce Management, smidig europeisk lønns- og talentstyring med fokus på de ansatte.

Bli en internasjonal HR- og lønnsproff med PRO.

Bestill et møte
International core HR solution with integrated payroll

Få fart på de internasjonale ambisjonene dine

Clock
Fokus på vekst

Frigjør verdifull tid til strategisk HR-arbeid. Håndter alle HR-spørsmål enkelt med vår intuitive og fleksible plattform og overlat lønnsprosessene til våre eksperter.

Benefits
Fornøyde ansatte

Ansatte er mer fornøyde når de har tilgang til en moderne HR-portal med selvbetjening, nøyaktig og tidsriktig lønns- og talentstyring som virkelig er utformet for de ansatte.

Success
Raske avgjørelser

Få innsikt i hele den voksende arbeidsstyrken din på tvers av alle land ved å kombinere data fra HR, personaladministrasjon og lønn i detaljerte og omfattende rapporter.

Payroll
HR-verktøy som sparer penger

Alle HR- og lønnsbehov dekkes av én enkelt avtale. SD Worx PRO: HR, lønn, personaladministrasjon - full oversikt over alle kostnader.

Personal Info
Fred og ro

Å slite med lønningslistene eller gå glipp av en frist. Det hører fortiden til. Sanksjoner for problemer med overholdelse. Det hører fortiden til. Ekspertene våre har alt du trenger.

Integrert one-stop HR-løsning

Du tar deg av sentrale HR-oppgaver

Vårt fleksible HR-system for flere land forenkler administrasjonen av hele arbeidsstyrken din. Hvordan gjør vi det?  Ved å lagre alle HR-data og integrere alle andre HR-prosesser i en sentralisert, brukervennlig GDPR-kompatibel plattform. Ansatte, ledere, lokale lønnsansvarlige og HR-personell er koblet sammen i et intuitivt digitalt økosystem drevet av selvbetjente arbeidsflyter.

  Mer om SD Worx flernasjonal Core HR
  Leave payroll to our people

  Vi tar oss av lønn

  Sett ut internasjonal lønnsadministrasjon til våre ekspertteam som forstår de unike behovene i det landet i Europa der de ansatte befinner seg. De lokale lønnsadministratorene kjenner til alt fra lokale lovbestemmelser som kan endre seg raskt, til kulturelle forskjeller og forventninger. Du kan være trygg på at du får riktig lønn hver måned.

   Get more done with Workforce Management

   Få mer gjort med Workforce Management

   Øk produktiviteten med integrert styring av arbeidsstyrken.  Spar tid og unngå feil med skybaserte tids-, fraværs- og planleggingsverktøy. Bruk vår forhåndskonfigurerte løsning for standardisert fraværsadministrasjon eller skaler opp og se fordelene med en strategisk Workforce Management-løsning.

    Focus on your people

    Fokus på de ansatte

    Endre måten du forvalter talenter på, og skap en fremtidssikker organisasjon i dag. Kompetanseplattformen vår hjelper deg med å frigjøre det fulle potensialet til medarbeiderne og teamene dine ved å gjøre tre vaner til en del av bedriftskulturen: kompetanseutvikling, vekst og tilbakemelding. Medarbeiderne dine styrkes på en måte som ikke har vært mulig tidligere.

     Heve nivået på internasjonal HR og lønn

      PRO gjør deg profesjonell - kontakt oss