1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. Våre løsninger for håndtering av lønn>
 4. Internasjonal lønn>

FLO, internasjonal HR- og lønnsintegrasjon

International payroll and HR software integration

Det kan være vanskelig å administrere internasjonal lønn - særlig når det er flere lønnsleverandører i forskjellige land. Det kan være vanskelig å holde alle lønnsdata oppdatert og feilfrie. Velg SD Worx FLO i stedet. Spar tid og ressurser med én enkelt lønnspartner for hele Europa. Få virksomheten til å vokse med integrert HR og lønn i våre internasjonale lønnsløsninger.
 

Kom i gang med FLO.

Bestill et møte
International payroll and HR software integration

Sentraliser den internasjonale lønningslisten din og utnytt HCM-systemet.

Success
Styrke HR-teamet ditt

Optimaliser lønnsprosessene og sørg for at alle ansatte får korrekt lønn til rett tid i alle land. Unngå monoton manuell dataregistrering med risiko for feil og reduser unødvendige lønnskjøringer.

Shield
Maksimal sikkerhet

Sørg for at alle data og filer lagres sikkert og at tilgangsrettigheter er basert på behov. Flows er vår ISAE 3000-sertifiserte og GDPR-kompatible integrasjonsplattform.

Expertise
Ekspertrådgivning

Din lokale lønnskonsulent er ditt kontaktpunkt, og du har tilgang til deres ekspertise. De vil svare på spørsmålene dine og holde oversikt over alle reglene som har en tendens til å endre seg hele tiden.

Analytics
Få innsikt

Få mest mulig ut av aggregerte HR- og lønnsdata i analyser og rapporter av høy kvalitet for global lønn.

Benefits
Konsekvent

Sørg for konsekvent tjenestelevering i alle land der du driver virksomhet, og la HR-teamene dine samhandle gjennom en standardisert og intuitiv brukeropplevelse.

Lokal ekspertise, global styring, sømløs integrering

Managed Payroll Services

Outsourcing

Outsource lønnsutbetalingen til våre ekspertteam som dekker de unike behovene til dine ansatte i hvert enkelt land. Enten det dreier seg om endringer i regelverk eller kulturelle forskjeller og 

  HCM og lønnsintegrasjon

  SD Worx Flows er en moderne løsning for internasjonal lønnsadministrasjon. Ved å integrere din eksisterende HR-programvare - som SAP SuccessFactors, Workday eller Oracle - med våre internasjonale lønnsløsninger, gjør denne plattformen deg i stand til å utnytte kraften i automatisering samtidig som du maksimerer din nåværende HCM-investering. Hold oversikt over hele lønnsprosessen for hvert land online 24/7 og bli varslet hvis data mangler eller er feil.

   Real-time data dashboards and reports

   Sanntidsdata i dashbord og rapporter

   Oppdag dashboards i SD Worx Flows der du enkelt kan analysere alle lønnsparametere innenfor og på tvers av land, kostnadssteder og tidsperioder - fra overtidskostnader til fravær. Trenger du bredere rapporter som også inkluderer dine egne økonomiske data, salgsmål osv.? Trekk ut dataene du trenger fra SD Worx Flows, klare til bruk i dine egne dashboards.

    Integrated Workforce Management

    Integrert Workforce Management

    Men hvorfor bli der? Legg til Workforce Management i SD Worx Flows-plattformen for raskt å sette riktig person i riktig jobb - hver gang. Forbedre produktiviteten, spar tid og unngå feil med skybaserte verktøy som inkluderer lokal tids- og tilstedeværelsesstyring, bemanningsplanlegging, oppgavestyring og få viktig innsikt i arbeidsstyrken din.

     Hvilken HCM-løsning har du?

     Workday Logo
     SAP SuccessFactors Logo

     Enhetlig lønnsforvaltning i hele Europa

      Flytt med FLO