1. Home>
  2. Om oss>
  3. Kunder>

Referanse: ISS har valgt Lønnssystem og HR-system fra SD Worx

Shaking hands

Det største argumentet for å jobbe med SD Worx (tidligere Aditro) er at de er kompetente, forteller Gun Sirenus i ISS Sverige.

ISS er et dansk foretak med virksomhet i 77 land og har ca. 500 000 ansatte globalt. I Sverige er de 9000 ansatte og omsetter for ca. 4,7 milliarder. Siden de er så store var de ute etter en leverandør som kunne håndtere store kunder innen lønn og HR. SD Worx tar i dag seg av alt det tekniske rundt lønnssystemet og HR-systemet og sikrer at ISS får den support de trenger.

Det er utrolig viktig at relasjonen med leverandørene til våre store kjernesystemer, som lønn- og HR-systemet fungerer bra. Det syns jeg det gjør med SD Worx som leverandør og vi har regelmessige møter med SD Worx slik at vi sikrer god forretningsdrift, forteller Gun Sirenius, Business Solutions Manager i ISS.

Jeg vil gjerne føle at leverandøren hører og skjønner hva vi trenger, og der syns jeg at SD Worx har en løsningsorientert væremåte forteller hun videre.

Det største argumentet for å jobbe med SD Worx er at de er kompetente. Etter så mange år i bransjen har de en stor grunnkunnskap innen HR og Lønn. De er opptatt av modernisering og digitalisering av lønnssystemet og det føles ut som en leverandør som tenker fremover. I tillegg er de veldig hyggelige. ?

Gun Sirenius, Business Solutions Manager, ISS Sverige